СОН
То рагоча, то шапоча,
То малюе, як мастак,
То чаруе, як вядзьмак.
Сон – акцёр і фантазёр:
Узнімаецца да зор,
Аглядае з зорак дахі,
Сыпле розныя прысмакі.
То барозніць акіяны,
Тушыць страшныя вулканы.
То на сцэне выступае,
То ракеты запускае.
Сон вандруе, сон рыбачыць…
Той, хто спіць, яго пабачыць.
Свидетельство о публикации №123100206186