Нехай загояться рани

Благаю: досить, припини,
Мені чужого не потрібно.
Заходиш часто ти у сни,
Та і без того дієш хибно.
Тобі не вірю, так і знай.
Навіщо пишеш про кохання?
Мені обрати інший край,
Щоб зникли всі твої бажання?
Життя триває, хоч там як,
З нас кожен має певні плани.

Шукай у темряві маяк,
Нехай загояться всі рани.


Рецензии