восень шэрых шырот

Зноў пустыннае ўзмор'е…
Міжсезонне любві…
Вецер гоніць па небе
хмар сівых караблі
Ім бы лепш маладзіцца
па прасторах вады
разбіваючы ўшчэнт
пенных хваляў насы
пырскаў радужных сьпевы
наўздагад і ў разлёт
у заслону вясёлак
у восень шэрых шырот


Рецензии