Пiсня про найважливiше
І ніколи у серці тебе не замінить ніхто.
Щойно чую я твоє ім'я, ти моя Україно,
Як душа прокладає піснями до тебе місток...
Приспів:
По привітних стежках у чужому краю я крокую,
Але серцю бракує завжди українських віршів.
Української пісні завжди українцю бракує.
України бракує завжди українській душі.
Свидетельство о публикации №123093005420