Човен в осiнь

Вітер жене негоду.
Човен в осінь пливе.
Верби дивляться в воду,
бачать у ній себе.

Боже, мені дай сили
пересікти хоч вплав
не океан, не море -
цей жалюгідний став.

Далі немає ходу -
човен іде на дно.
Верби дивляться в воду.
Вербам усе одно.


Рецензии