Culture is citating
BEHAVING ACCORDING CULTURE
IF A PERSON IS NOT CLASSIFIED EN A NATION BEHAVIOR NOT FREE
CULTURE OF A CLASS
CAN BE TAUGHT AND THEN A PERSON JOINS AS JUNIOR IS OBEYS
LEARNING OBEYING
LATER MAYBE PERSON CAN INVENT SOME BEHAVIOUR AND THEN
EARN STATUS EN THAT CLASS CUZ BE A GOAT EVERYTHING IS ON BASIS
BASIS BELONGS TOWARDS A CLAS
Свидетельство о публикации №123092602456