The childbirth happens en unified earthling ltonga

 

BASIC L"TONGAUGE
CHILDBIRTH EN EVERY ETATA IS PARALLEL
NO MATTER EN WHICH ETATA OF BEING BORN
MATTERS EN WHICH ETATA LIFE

THEN ACCORDINGLY CULTURE
IS INTELLECTUAL PROPERTY OF THE NATION
NATION USUALLY HAS ETATA
NOT NESSESARILY

CAN BE A NATION WITHOUT ETATA
EXAMPLE JEWS BEFORE ESTABLISHMENT OF ISAVEL

NATION MEANS CULTURE

BIBLE IS JEWISH


Рецензии