Solidier is not a writer

 

ESSENSE OF BEING A WRITER TO ADD UNIQUE
AND NOVEL MORAL MEANING
AND SOLIDIER RARELY INVENTS SOMETHING
SOLIDIER IS UNDER COMMAND
AND COMMAND DICTATURE

THIS

MILITARY IS OPPOSED TOWARDS LITERATURE

JUDAISM

LITERATURE

MILITARY

ANTISEMITES

JOB AS WELL


Рецензии