Не шукала зорi в небi
Не шукала зорі в небі,
І не знала, як буває,
Коли так тебе кохають.
Дуже ніжно та тендітно,
Безумовно та беззвітно -
Наче ковдрою вкривають,
Та від жахів захищають.
Від минулого лихого,
Що болить ще випадково,
Від страхів, сумлінь миттєвих -
Це тепер все не суттєво.
Бо з тобою, як ніколи,
Розквітає все навколо,
Та мій подих завмирає -
Коли так мене кохаєш...
25.09.2023 (Київ, 22:05)
Кіриллу Б.
Свидетельство о публикации №123092507397