На Вашай развiтальнай вежы
Зажадаць сабе чуцця
Ці ўгледзець, як каханне
Высыхае без жыцця?..
Салавей крылатых слоў...
Нат сябе і не суцешу.
Прыйдзе - некалі - Любоў.
Ды разбурыць Вашу вежу!
Азалоціць шэры свет.
Мітуслівы, ганарлівы...
Ацалеў, як Запавет.
Слоў высотных пералівы!..
Свидетельство о публикации №123092403493