Малюнак жыцця
У нетрах сонца зіхаціць.
У небе чорныя надрэзы...
А недарма між іх г а р э з ы!
Віхурай толькі свет ляціць?..
2
А не суняць, а не спыніць.
З-за плоту кветнікі і бэзы!
- Як сонцам нетра зіхаціць!
"Як небу - чорныя надрэзы..."
Свидетельство о публикации №123092403126