Murikanya wont prevent our future and children and
AND AS WELL PARRALELLY REUSYA IS FIGHTING
THE NEGATIVE TOWARDS POSITIVE
THE WONDELLIZM
OF BADDERY TOWARDS CCCP
CCCP WILL HAVE FUTURE
CCCP IS NOT AN ERROR
IT IS JUST MDRIGHT
MIZOGENS FAR RIGHT
THERE IS ALSO EVEN MORE SATANIC MDLEFT IZLAM
AND REALLY SATANIC FAR LEFT JEWS
ALL PEOPLE PEOPLE
ALL NEED FUTURE
ALL MAY ROMANCE
ALL MAY WORK
ALL MAY LIFE
MIZOGENS HALT THREATHEN
MIZOGENZ HALT NEGATIVE
CHAK HALT EXTALLATION
Свидетельство о публикации №123092300874