Mizogeny
WHEN BIGWING ATTACKS SMALLWING
EN WORLD ORDER OF ROUNDEDSQUARE
[]{}00{}[]
MIZANDRY IS WHEN SMALL WING ATTACKS BIG WING MENHOOD
INCITED BY SMALLWING MEN
THEN MENHOOD NOT TOGETHER
IF MENHOOD IS UNITED
IT CAN BE UNITED BY BETA
THE Z(HO Z IS ALWAYS AGAINST SOME MEN)
OR MEN UNITY BY ALFA
THEN ALL MEN TOGETHER LEAD BY ALFA
BETA BECOME JUNIOR
THE WORLD SQUARE
Свидетельство о публикации №123092300650