Crymynull opinion

 

BEING ENEMY OF OPPOSING MEN
THE "NOT TOGETHER" OPINION
THE HISTORIC OPINION
THEN SINCE BLESSING IS THE TOGETHER
BLESSING IS CHILDREN
BLESSING IS FUTURE
THEN
PREVENTING BLESSING CHILDREN FUTURE
IS THE SEPARATISTIC NEGATIVE OPINION
SINCE NEGATIVE CRYMYNULL
THE CRYMYNULL OPINION
THE WAR OPINION

LATELY IT WAS TOADNDESS WONDELLISM TOWARDS MY ELECTРИЧЕСТВО
ALSO "FUTURE" ALSO "GOODNESS" ALSO "BLESSING"

NOT ONLY AGAINST CHILDREN (WHICH ARE INVENTED)
ALSO ЭЛЕСТRICITY
SEXUALITY
SEXUAL HABITS
JOB

EVERYTHING
INCLUDING PHYSIOLOGY

JUST THAT SOMEONE ORDERED A MURDER BECAUSE
"OF WHO I AM"
SOMEONE NEGATIVE
ENRULED BY MATHERFATHER
KKKPLAN ARON
WILL LAUGH THERMOYAL
LER THERMOYAL
MAYBE ISQUAREALFAWARNED*N BОРЯ
NEGATIVE OPINION
(LITTLE FLY)
NETANYATTY BABUN
BAD*N(IS WITH DEMOCRACY TO ALL OR NEGATIVE WILL BE PROVEN)
CHAK
NEGATIVE MIZOGENS AND ANTISEMITES


Рецензии