Jews are called semites be cuz be a goat
THE NATION IS VERY PUBLICATIVE IT IS FAR LEFT NATION
EN FAR LEFT PUBLICATION IS THE MAIN JOB
EN ANTISEMITIC NATIONS
MILITARISTIC OR WORKER NATIONS
PUBLICATION IS CONSIDERED THE MOST JUNIOR JOB WHICH IS ALSO IMPORTANT
HENCE GOVERNMENT (WHO ARE SEMITES ALWAYS) IS MORE JUNIOR
"DEMOCRACY"
"SOCIALISM"
JEWS HAVE EXTREMELY DICTATURIC GOVERNMENT
BE CUZ BE A GOAT JEWS ARE PUBLICATION NATION
AND GOVERNMENT ARE RIVALS OF EVERY PUBLICATOR
MORE COMPETITION
Свидетельство о публикации №123092304017