Осенний кофе

Я зварю тобі каву із осіннього листя.
Трохи суму додам від дощу.
Аромату візьму із калини намиста.
Крапель сонця бери- до схочу.

Вийшла кава смачна і духмяна.
За ковточком ковток- пий до дна.
І в осінні холодні тумани
Мрій про те, що настане Весна.

Хай Весна так далеко, далеко,-
Будуть ще замітати сніги.
Та повернуться знову додому лелеки
У квітучі сади, на дахи.

Приспів

А осінь кольорами грає.
І павутиння як струна.
І світ на мить здається раєм,
Якби не клята ця війна.

Я зварю тобі каву із осіннього листя...


Рецензии
Дякую чудовий вірш, Ирина!

Ирина Субботина-Дегтярева   03.10.2023 14:43     Заявить о нарушении
Спасибо большое Вам!

Ирина Венжега   03.10.2023 16:15   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.