Governments dont give life towards some classes

 
LIFE MEANS FUTURE
LIFE MEANS BLESSING
BECAUSE OF RACCISTIC REASONS
EXAMPLE BEING BORN LAST
OR ETATA OF BIRTH
PERSON DOESN"T GIVEN A CHANCE OF ROMANCE LIFE AS BORN
AND SUICIDE IS PROPOSED AS FUTURE


Рецензии