Дзякуй

Дзякуй за надвор'е -
Нібыццам Вырай на двары.
Неба, як люстэрка,
Сонца да гары!

Сапраўдныя сябры і каханая -
Ну што трэба табе яшчэ?
Мабыць толькі добрая кавярня
І дзецкая рука ў маёй руцэ.

Колькі не жадаеш -
Не спраўдзіцца ўсё.
Марныя старанні,
Нібыццам не маё.

Колькі не жадаеш -
Спраўдзіцца палова.
Што было, запішы ў блакнот
І завастры аловак.

Лета 2023


Рецензии