Ось так вона вигляда так в йна пахне важко

Ось так вона виглядає і так війна пахне важко,
 Ніким не збагненна й страшна
Хоча й протриває дочасно,
Та милість немов відійшла.
 А ось її новий ворог. Несамовита природа,
 провадить свою війну
 Тремтіте ,усі народи:
Я милість і я промайну
Незримо заходять гості. Я милість і я волаю.
 я бідність і я прошу.
я віра і я чекаю .
я кара і я відімщу.
Я ще прокидаюсь живою. дивляся на світ восьмооко,
 і слухаю в гулі сирен.
не треба і бути пророком
 і зводити світ вогнем.
Щоб випробувати нове, істину серцем відчути.
вхопитися за благодать.
 і бути і бути і бути.
 Божествене Богу отдать.

присвячено Юрію та Григорію Пономар


Рецензии