Нецвярозы

Нецвярозы сёння,
Нецвярозы ўчора,
Нецвярозы заўжды.

Маланка за вокнамі,
Б'юць кроплі аб вокны -
Восень, а значыць дажджы.

Кожнай раніцы
Квітнела клубніца,
Цяпер толькі трыпутнік зялёным гарыць.

Толькі б ад жыцця не стаміцца,
Не зайздросціць і ні з кім не сварыцца
І тым, што ў жыцці зрабіў, ганарыцца.

Восень 2023


Рецензии