Упорядковуй край

Надія лиш на Тебе,
То знов у Твоїх ніг,
Все краще йде із неба,
Прошу, щоб нас зберіг!

Мені завжди говориш,
Що поряд завжди Ти,
Ти Бог, Ти диво твориш,
Даю себе вести!

Твоїм словам я вірю,
Мене не підведеш,
Мене підняв з невір'я,
Додому доведеш!

Я дякую, Татусю,
Від щирої душі,
Тобою лиш хвалюся,
Хай йдуть Твої дощі!

Людей хай омивають
Від копоті гріхів,
Нехай усіх відводять
З невірних їх шляхів!

Все краще йде від Тебе,
Про нас, Господь, подбай,
Мій погляд зранку в небо,
Упорядковуй край!
                21.09.2023.


Рецензии