Every curse contains a little blessing
MURIKANIC YNGULLY BADDYAN CURSE NEGATIVE CONTAINS A LITTLE EDUCATION
OF HOW BEING BAD
NEGATIVE MISOGENIC PLANNING
HO VERY LITTLE
REUSYA MDRIGHT EVIL
CONTAINS MORE INFORMATIVE BLESSING
NEXT THE MD LEFT THE ISSLAM
NEXT THE FAR LEFT THE JEWS NONSENSE
ISSLAM IS ALSO NONSENSE
THE RIGHT ARE SENSE
Свидетельство о публикации №123092000794