Netanyatty visit will be spoiled

 

NEGATIVE WILL BE EXPORTED
BAD*N WILL GET NEGATIVE
NETANYATTY IS A MURDERER AND IT IS A FACT THAT WILL BE TOLD
NETANYATTY WILL BE CUT AWAY AND ALL BROKEN BEFORE RETURN
AND RETURNING AS A CORPSE
AVEC ALL BONES BROKEN AND DICK CUT AWAY AND CASTRATED
NETANYATTY BABUN WILL BE SUICIDING THEN


Рецензии