Казки пiску

Слова, мелодія, вокал, відео з фото в обробці ШІ - Бруна.
17-19.09.2023.

Пісня за посиланням тут:
https://www.youtube.com/watch?v=SHuf1Eede5s&ab

Пісок вічності тихо сиплеться…
Пустелі сувій вітром пишеться…
Міражі, як сни, заколишуться…
Казки вічності в піску лишаться…


Східна мудрість заплітає візерунки рясно.
Кожну ніч Шахерезада продовжує казку.
Щоб життя тривало треба грати гру звабливу,
Кожен ранок щоб залишив вигадки інтригу.

Східний світ незрозумілий без казок повчальних.
Харун-ар-Рашид щоночі в місто йде блукати.
Слухаю і підкорюся – лейтмотив поваги,
В ньому гідність і служіння, любов і наснага.

Східний світ незрозумілий без казок чарівних.
Аладін, знайшовши лампу, став хазяїн джина,
І стрибнув із грязі в князі, й підкорив царівну.
Слухаю і підкорюся – лейтмотив нестримний.

Східний світ незрозумілий без казок магічних,
Промовляй: сім-сім, відкрийся! – йди собі велично,
Знав Алі-баба цей ключик і скарби отримав,
А розбійників позбувся, бо слухав дружину.


Рецензии