Сирена

Слова, мелодія, вокал, відео з фото в обробці ШІ - Бруна.
17-19.09.2023.

Пісня за посиланням тут:
https://www.youtube.com/watch?v=7JYCBIzAsy8&ab

Серед безкрайого моря-океану
Русалка ніжна співала пісню чарівну…
І до небес та мелодія злітала,
І зірки дарували вічність осяйну…

Сирена!
Спів щему!
Лунає і пірнає голос серед вод.

Наяда!
Відрада -
Сильфіди кличуть у повітря в диво-хоровод.   

Серед безкрайого моря-океану
Русалка ніжна співає пісню знов і знов…
І до небес та мелодія злітає,
І зірки їй дарують вічності любов…


Рецензии