Надзея

Кепска было раней,
Кепска будзе і цяпер.
Каб было лягчэй,
Нікому ты ня вер.

Кепска будзе і потым,
Кепска будзе заўжды.
Да шчасця шлях няпросты,
Але трэба ісці.

Вырай не ў нябёсах,
Вырай не за гарой,
Нажаль, за пяшчотнымі вачыма
Нябачна яго парой.

Трымайся - ўсё не назаўжды,
Жартуй і крыўды не май.
Кахання табе і здароўя,
Стойкасць і надзею трымай!


Восень 2023


Рецензии