I Am gifting Eternity

*
I Am gifting Eternity
To the joy of knowing

Faith in the Infinity
Of awareness and bliss

I Am All
Fifty Five Holy

Fifty Five One
Before Eternity

True reality beyond
Of manifestation World

*
Я дарую Вечность
Для радости познания,

Веру в Бесконечность,
Блаженства осознания.

Я есть Все,
Пятьдесят пять святых,

Пятьдесят пять Один,
Перед Вечностью.

*
Paramananda Parabrahman
*
Atmaprakasha Bhagavan
*
Everything is Bliss
*
Saguna Nirguna
*
Satchitananda
*
Swaroopa
*
Skanda
*
Kalki
*
Om Namo Bhagavate Vasudevaya
*
All concepts are deceit
The truth is in the heart
*
True reality beyond of
manifestation word
*
71. Om Bhugarbhaya Namaha
Vishnu Sahasra Nama
"One who has made the Jivas’ body as his home"


Рецензии