Тiльки ти мене кохай...
Ми не відчували подих.
Та на межах пограниччя,
Де душа бажанням кличе,
Опинилися на сходах
Неймовірного кохання.
Мов зустрілися в останнє
На кордонах потойбіччя.
І в моєму серці зріє,
Розпускається мов квітка,
Обережна сладка мрія
Та не стримана надія,
Що кохаєш ти беззвітно.
Так відверто, надзвичайно,
Що до тебе льну відчайно,
Та від ніжності п'янію.
Ніжним подихом світанку
Розмалюю наші мрії,
Всі таємні забаганки,
Що відтворюються зранку
До безмежжя ейфорії.
Бо кохаю тебе ніжно,
Так нестримно, дивовижно,
Від душі та без останку.
Тільки ти не відпускай,
Ти тримай мене міцніше,
І в обійми загортай,
Як у крила дивних зграй,
Що злітають неба вище.
Бо не хочу я без тебе -
Ні зірок, ні сонця з неба!
Тільки ти мене кохай...
15.09.2023 (Київ, 17.40)
Свидетельство о публикации №123091501338
Великолепная работа,
Браво!
Тато Парида 20.09.2023 13:55 Заявить о нарушении
Снова живу снова люблю, и это прекрасно, без вариантов! )))
Душа-А 25.09.2023 22:18 Заявить о нарушении
Тато Парида 26.09.2023 00:44 Заявить о нарушении
И да, я тоже вспомнила тот ваш комментарий, что всё ещё будет... ))
Душа-А 27.09.2023 22:56 Заявить о нарушении