Кентервiльский привiд

Старовинний замок в хмарах
І у нього дах тече.
Там побачивши примару,
Плюнь хутчіш через плече.

У примар єдина втіха:
Імітуючи всю лють,
Щоб у янкі дах поїхав,
Вмить акторами стають.

12-13 вересня 2023 р.


Рецензии