Жыта i зоркi

Зляцела зорка на траву.
А чалавек - ляцеў за неба...
І толькі жыта - луста хлеба -
Слязьмі схіліла галаву!

А чалавек ляцеў за неба.
Зляцела зорка на траву.
Слязьмі схіліла галаву
Толькі жыта. Луста хлеба...


Рецензии