Iмгненнi вясны

Вясновы настрой - яснасловы...
Свісціць мне дзень адмысловы!
Вобразны, узнёслы і новы,
Цяплом увіхаецца, мкне;
Зірну: там, дзе бляск мармуровы,
Дзе помнікаў шэрых галовы, -
Прамень ё стылёва-барвовы, -
Каб роем і мроі не ў сне!..


Рецензии