Isavel became fully intolerant towards immigrants
INSPIRED BY MURYKANYA
WHICH DENIES JUDAISM AS NATIONNULITY
SUCH WAY KILLS JEWISH IMMIGRANTS EN ISAVEL
THE ONLY DEFENCE WE HAVE IS THAT WE ARE JEWISH
AND ISAVEL JEWISH ETATA
WE ARE LIVING EN OUR JEWISH ETAT
THE NATIONNULITY ETATA AXIOM MAKES ISAVEL INTOLERANT TOWARDS THE JEWISH IMMIGRANTS
IT IS THE ONLY NATIONNULITY WE HAVE
CCCP IS NONEXISTING NATIONNULITY MEANS NO ETATA SUPPORTS IT
MUTYKANYA DON"T PUSH PEOPLE TOWARDS THEIE DEATHS
AND DON"T FLATTER ISAVELI BORN PEOPLE THEY DON"T DESERVE SO MUCH
ESPECIALLY THEY DON"T DESERVE TOWARDS INJURING WE OR KILLING WE
AND I KNOW IT SEEMS OF BEING VERY PLEASANT
MURYKANYA DON"T SUPPORT ISAVEL SO MUCH
THERE ARE POOR PEOPLE THAT ARE DYING BECAUSE OF YOUR FUCKING "SUPPORT"
Свидетельство о публикации №123091203203