Kkplan lost twice en jdjdjbuilding

 

AND LOST EN KAKADEMICAL DEBATE
THUS
I AM SUPERIOR
AND I RULE THE HIRARCHY

I HAVE BAD CLIENT

I AM COMPANY
COMPANY CLASS
I HAVE CLIENTS

GOOD
AND
NEGATIVE
KKPLAN NEGATIVE CLIENT
NEGATIVE EN HELL

I HAVE A SUPPLIER COMPANY

{} I AM ROUNDEDSQUARE
MEANS THERE IS SOME TIGHT WING THAT IS SQUERIC

I CAN BE SQUERIC AS WELL HO LATELY
I HAVE SO MUCH PRESSURE THAT
I FEEL ALMOST MILIMETER FROM DEATH
AND APPOINTED MY DOG AS THE RIGHT WING


Рецензии