All men are more cornered then 0s
HO
Mixed groups classes make more cornered and more little cornered socialistic
classes
BECAUSE BE A GOAT OF THE MIXED GROUPS
CLASSES ARE SPLIT TOWARDS RIGHT WING(CORNERED MORE)
AND LEFT WING(SOCIALISTIC POSITIVE MORE)
CIRCLES OF MORE ANGULAR CLASSES
MIGHT BE OPRESSIVE TOWARDS MEN OF NOT AS ANGULAR CLASSES
THUS THERE ARE IMPERIALISTIC 0S THAT OPRESS AND PROVINCIAL []s
HO
THERE IS A LEADER EN THE CLASS
PROVINCIAL MEN ARE JUNIORS EN SOME IMPERIAL CLASS
RIGHT WING ALWAYS IMPERIA
Свидетельство о публикации №123091202398