It is not negative sentiment

 

SENTIMENTS CAN"T BE NEGATIVE
ANY GENRE OF PUBLICATION IS GOOD
EVEN HORROR MOVIE IS A TYPE OF COMEDY
HO
CURSE IS NOT LAUGHING CURSE IS SILENT
NEGATIVE RESISTIVE FEELINGS ARE BE CUZ BE A GOAT OF BLOCKING A SENTIMENT
SENTIMENT IS POSITIVE AND IF IT IS BLOCKED THEN THERE IS HARD SIGN FEELING
THE NEGATIVE
THE []DEATH
THE "NOT TOGETHER" NO SENTIMENTS
ANTISENTIMENT


Рецензии