Усё сам

Ты рабі ўсё,каб сам,
Хочаш з Божай малітвай,
Не заўсёды сябрам
Зразумелы сэнс бітвы.
Не заўсёды сябрам
Зразумелы прычыны.
Ты рабі ўсё,каб сам,
Для сябе ,для Айчыны.
Ты рабі. Цвёрда знай:
Бог табе дапаможа.
Шлях зямны - то не рай,
А зрабіць яго можна!
Трэба шмат працаваць,
І не ведаць ляноты
Ды каханай казаць
Словы ласкі, пяшчоты.
Трэба д'ябла ганіць
З думак, сэрца заўсёды.
Трэба вечнасцю жыць
Хоць бываюць нягоды


Рецензии