Безвiзовий заповiт

Не кажiть, земляки, що ви тут -  українці,
Щоб у доброму Cвiтi не знати ганьби.
Щоб на лоні столиць, чи у тиші провінцій
Не сприймали вас, нiби ви дикi жлоби.
 
Хай нi зайве смiття, нi смердiння отрути
Вiд бандеро-мазепинських спадщин лайна
Не лякається з вами такими здобути
Iноземна країна – чужа сторона.

Рогуляки-хохли - бесславетнi паскуди,
Як ганебної зради тупi байстрюки,
Поспаплюжили все, чим пишаються люди-
Все те добре i щире, чим жили батьки.

Не втручайтеся в бруд-гавкiт ПСинок низеньких!
Їм від Бога ніколи не буде дано…
Тим, хто славу i гiднiсть шановної Неньки
На майданах  Європи вмiсили в багно.

Не збагачує вiру нi заздрiсть, нi жалість!
Не прикрасить державу парламент гидот,
Де доречна громадам безглуздя тривалiсть,
А козацтву - жебрацтво ледащих iстот.


Рецензии