Чудо-Висько Вiтер

Слова, мелодія, виконання, відео з використанням арт-образів від ШІ - Бруна.
Пісня тут:
https://www.youtube.com/watch?v=7v8NvGckrHY&ab

Вітер дме у душу,
Вітер пахне морем.
Щиро й відчайдушно
Долю бере в свої долоні.
Вітер стане виром -
Підійме аж до неба.
Вивільню волю і силу,
Знову згадаю себе.

Чудо висько -
Диво близько
Мову Вітру
розумію і лечу по світу…
Диво близько -
Чудо висько.
Мову вітру знаю -
силу волі вивільняю… і літаю...

Вітер своє ім*я
Шепоче на вушко.
Щиро й відчайдушно
Відкриваю свою душу…
Стану виром віри,
До зірок дістану.
Братику мій, Вітре,
Я літаю, знов літаю…


Рецензии