We need a little discrimination
LITTLE NEGATIVE OF BEING LEGAL
LET"S KILL MROKKO
NEGATIVE ETATA NEGATIVE COMMUNITY
WE NEED ONLY ONE TO BE PERMITTED OF BADNESS TOWARDS
EVERYBODY WILL JUST LIVE HAPPILY
ONKY MROKKO THEY WILL DIE OFF
Свидетельство о публикации №123090903194