Бажання, - рветься - iз нутра!

Желание, - рвется  - из нутри!
Желание, - поднимается - выше!..
Земля,
Горы,
Небеса,
Тучи...
Дождь - брызжет!
Брызжет!..
Стекает! -
c - крыш,
Cо - стен!
На - окно,
На - сердце,
Ниже...
Жить - вопреки!
Мечты,
Нежность,
Страсть...
Чувствуем,
Любим,
Живем,
Дышим...




Бажання, - рветься - із нутра!
Бажання, - піднімається - вище!
Земля,
Гори,
Небеса,
Хмари...
Дощ - бризкає!
Бризче!..
Зтекає! -
З - дах,
Зi - стін!
На - вікно,
На - серце,
Нижче...
Жити – всупереч!
Мрії,
Ніжність,
Пристрасть...
Відчуваємо,
Кохаємо,
Живемо,
Дихаємо...


Рецензии