Ти, - моя найдорожча людина...

Ты, - мой самый дорогой человек,
Сплошное - сердце,
Сзади, спереди,
Со всех - сторон,
Внутри - и снаружи,
И поэтому, -
Для меня твое слово, - закон:
Для меня твой взгляд, - закон,
Который, - я никогда не смогу
Нарушить...


Ти, - моя найдорожча людина,
Суцільне - серце,
Ззаду, спереду,
З усіх боків,
Всередині і зовні,
І тому, -
Для мене твоє слово, закон:
Для мене твій погляд, - закон,
Який - я ніколи не зможу
Порушити...


Рецензии
Дуже гарне зізнання у коханні.

Кохання врятує світ.

Оля Савенко   08.09.2023 16:20     Заявить о нарушении
Спасибо большое Ольга, Дуже цінна для мене - Ваша оцінка, моєї творчості. З розумінням, повагою та добром - до Вас, Валерію...

Луций Вер   09.09.2023 13:22   Заявить о нарушении