suddenly en the building a sign appeared
"interested en buying an apartemente en building"
ALFA BETA ALFA PENTA ALFA THE BYBLICAL NAME
ALSO THIS SIGN APPEARED EN THERMOYAL DVER
NEXT DAY IT WAS THROWN AWAY FROM THERMOYAL
HO NOT FROM
THE BUILDING
EITHER THERMOYAL NOT SELLING
OR
(IT IS THE NAME OF THERMOYAL FATHA)
AND MAYBE THERMOYAL NOT EN GOOD RELATION AVEC FATHA
OR THE NAME OPRESSIVE
OR NOT SELLING THE APARTEMENTE
OR ALREADY SOLD
Свидетельство о публикации №123090800544