Осiнь, осiнь, мудра i чудова

Осінь, осінь, мудра і чудова,
Кажуть люди, вона золота,
Господом в ній створено умови,
Нам вона продовжує  життя.

Ковдра  з жовтих листів ніжно в'ється,
Сонечко   так сильно не горить.
Вже над нами доля не сміється,
Бавить люд  осіння кожна мить.

Бо вона дарує і натхнення,
І повітря свіже, що п'янить,
Звеселяє наше Сьогодення,
Та небес   спроваджує   блакить.

Осінь, осінь, ти  серцям  бажана,
Відпочинок  ніжний,  дорогий,
Коли поруч  мила та кохана,
Коли щастя на душі  твоїй.






Автор  Геннадій  Сівак.
8  вересня 2023 року.


Рецензии
Большое спасибо, уважаемый Геннадий, за оду осени на родном языке!
Владивосток-3 в лад!

Валерий Буслов   09.09.2023 06:40     Заявить о нарушении
Спасибо Вам огромное!!!

Геннадий Сивак   09.09.2023 13:18   Заявить о нарушении