Горького Мать

 Где ты успел
to get it
 out drunk

- Контцовка
 after You :
  Maman ъ

- Ром-Ъ на - тебе , сыноk
 < the premium c Гайаны .. .

 Should

  Call i for sluts ? - in next time narrow limits
  as liked you be succeed-it

- It's too much late ,
  tell You , de nado  .

- Would you to want to put
 me into tears und sorrow  - ?

- Да , ничего - тако-го  ~
  Dont take it near clozet
   in yr heart   .


Рецензии