Nurykanic left wing the democrats
ARE SUPPORTING THE "PROTESTS"
MURYKANIC RIGHT WING SUPPORT THE "DICTATURE"
NETANYATTY RULE
ACCORDING TO "POLICY"
"POLICY" DICTATURE MEANS RIGHT WING
ATTITUDE TOWARDS NATIONS
TOWARDS REUSYA NEGATIVE
HENCE
ISAVELI POLICY
IS AGAINST REUSYANS
THEN I WAS BEATEN BY COPEANS
FALSLY ACCUSED
HO
JDJDBUILDING REDEEMED JUSTIFIED CUZ BE A GOAT
POLICY MEANS COPEANS
AND JDJDBUILDING DEMOCRACY
THUS NETANYATTY TRIES OF RIGHTWINGING JDJDJBUILDING
SO IT ALSO INFORCES "POLICY"
THEN THE STEEL TOAD FINED ME
CUZ ENFORCING POLICY
POLICY IS LONG TERM "FUTURE PLANNING"
WHICH IS NEGATIVE TOWARDS ME AND REUSYA
IT IS ALL KINDS OF CURSE AND NEGATIVE TOWARDS EVERYTHING
INTELLECTUAL PROPERTY
ECONOMICAL PROPERTY
PHYSIOLOGY
INJURY THREATNINGS
SEX TREATHNINGS
SEXUAL HABITS THREAATNINGS
GOMOSEXISM THREATNINGS
AND
DEATH THREATNINGS
ALL THOSE IS MURYKANIC "POLICY" TOWARDS REUSYAN AND REUSYAN BORN
REUSYAN SPEAKERS
EVERYTHING THAT IS REUSYAN IS NEGATIVED
REUSYA SHOULD DEFEND ITSELF
IT IS BY FORCE
PREVENT THAT MEANING AS A "FUTURE"
BE VERY CAREFUL
SITUATION IS DANGEROUS
MURYANYA HALT NEGATIVE
Свидетельство о публикации №123090700391