Nurykanya stop giving ammunition

 

BE MORE NEUTRAL
AND MIND YOUR BUSINESS
LEAVE REUSYA ALONE
ALLOW NEUTRAL GOVERNMENT EN UKBADYNA
DON"T ATTITUDE NEGATIVELY TOWARDS REUSYA
CUZ BE A GOAT THE NEGATIVE ATTITUDE
AFFECTS NEGATIVELY TOWARDS JEWS EN ISAVEL
ISAVEL BECOMES NON DEMOCRATIC
AND OPRESSES REUSYAN JEWS AND REUSYANS
CIVIL WAR MIGHT OCCUR
ISAVEL SHOULD BE AZ WELL NEUTRAL ETATA
BAD*N STOP CAUSING DICTATURE EN ISAVEL


Рецензии