Вiдьма
Пісня за посиланням тут:
https://www.youtube.com/watch?v=zFV3Dn8NHk0&ab
Кожна жінка, то є відьма.
Неважливо чи то видно… чи не видно…
Особливе і магічне
То завжди ховається за маскою обличчя.
Кожна відьма, то є жінка,
Що ніколи не зігнеться й не впаде навшпиньки.
Все магічне й особливе
Вируватиме навколо неї силою стихії…
Жінка. Відьма.
Відає все те, що є й чого не видно…
Відьма. Жінка.
У руках тримає магії пір*їнку…
Якщо жінка знає ціну
Бачить сутінки і сяйво і тримає спину,
Особлива її врода
І постава в неї, немов суть природи.
Якщо відьма йде по світу,
То вода тече й вогонь пала, щоб дати світло,
І земля вся – її вдача,
І повітря дихає народженням удачі.
Свидетельство о публикации №123090702550