Колы ты ны жывэш, ек народ,
И, взабравшись на аж паталок,
Как саправдны заправски шпион,
Мы патрос там ужо харашо
Всяких вошак ий оск.
Вот мы тута, увзевшы гаршок,
Стаимо, хы, аж навыдагоц,
Ну, й сабе выдаем неки сок.
А кому до нас шо!
Гэто наша деревня й сыло.
И оно шо названьне смишно:
Бо тут рыють но рылам дэсь ров,
Коб дэ свынюм хоть корм.
Так шо мухы са осьмы в лазок
Очынь шустро, ек винык, в прыхож.
И тут трэба вж морылок штук 100.
Или мы их – нагой?
Да, за в7 трэга вход и прысмотр.
Бо но ты дэсь кудысь во в город,
Ек в тыбэ защыкнувся й замок.
Ну, чы клемка таво.
Так шо найдым шас, мо, волонтёрк.
Да застрала Коза в Понизох!
Бо ты справыся чы са 7ёрк,
Ктура шэ й ексь С3лок.
Дело к вечеру дэся було…
Ох, награвсь на гармоньцы Васько!
Ажны карма вся вон.
Свидетельство о публикации №123090605954