Курение убивает

«Куріння вбиває».
А що не вбиває?
Вбиває нас саме життя.
Від лона матусі в постійному русі –
Прийшов і пійшов в небуття.
Та в кожній хвилинці є шанс для зупинці,
Є час усвідомити нам -
Вбиває куріння, туга і сумління,
Служіння нікчемним богам.
Ненависть вбиває.
І часто буває,
Що ллєм, наче воду ми, кров.
Життя нас вбиває,
але пам’ятаєм -
Життя нам врятує любов!

11.10
06.09.2023

(курение = каждение)


Рецензии