Любовь, на украинском
Любов - це радість до всього життя,
Ім’я твоє, батьками й богом данне…
Це: по чуття, кохання, - аж до забуття,
З роками відчуваєш дужче біль, та серця рани!
Любити вмієш всіх, неначе Білий Світ-Всі: знають, чують, серцем відчувають…
І не рахуй, надалі, скільки маєш літ,
Тебе багато люблять, цінять, поважають!
Та тільки ніжних рук, коханого невистачає,
Він в серці, поруч - вже багато збігло літ…
(Я знаю, знову квітами і поцілунками, вітає),
На все життя, у вирій,- він забрав у свій політ!
Вітають: діти та онуки, рідні та близькі,
Та тільки, в серці, я самотність відчуваю…
Пориви вітру: перші, Осені - уже різкі,
Дротами на стовпах, як струнами - співають!
Та пісня переповнює, по самі вінця, Світ-
Ще ніби, тільки «вчора» була молодою…
А вже пройшло, пробігло стільки довгих літ,
Усе стекло, поволі,- ніби й правда, за водою!
Та тільки треба й далі, все бороти й жити,
Недуги всі, хай кануть в повне небуття…
Тобі дано з ім’ям, життя й людей любити,
Ти краща, наче квітка, була нею й будеш все життя!
4 вересня 2023 рік
Віталій Косенко
Свидетельство о публикации №123090501671